Mama India [Reloaded] is one of the best tunes, and if you don't know it yet, you soon will because this is yet another example of great house music.

🚨LISTEN ON SPOTIFY: 🚨ELECTRONIC MUSIC🚨& ELECTRO DANCE BEATS 🔥🔥🔥🔥 BEST HOUSE BANGER🔥🔊🌐 THIS TRACK IS FIRE!🔥🚨🔥🚨🔥...😎👉STREAM HERE!!! 🚨🚀🚀🚀🚀🚀🚀❤👋

GK Journaal: Twijfels over Xbox Game Pass & uitstel Forspoken?

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Het is zo’n typische druilerige dag die je liefst binnen wilt doorbrengen. Nou dat kan. Hopelijk kunnen we jouw wat vrolijker maken met een nieuwe editie van het GK Journaal. Het tweewekelijkse item dat je op de hoogte brengt van de laatste nieuwtjes binnen de gamesindustrie. Met dit keer een gerucht dat Square Enix-game Forspoken mogelijk voor de tweede keer wordt uitgesteld, het verhaal dat Spiderman een Xbox exclusive had kunnen zijn, de geruchten over een nieuwe Sly Cooper game en vrees van de creator van Xbox voor de Game Pass. Dit zie en hoor je allemaal in het GK journaal van 24 mei 2022.

Bang voor Xbox Game Pass…

De Game Pass begint de laatste tijd steeds meer een hype te worden. Maar de creator van de Xbox, Ed Fries. heeft zo zijn bedenkingen bij dit succes. Een opmerkelijke uitspraak voor iemand die jaren voor Microsoft heeft gewerkt. Waar is hij bang voor en is zijn vrees ook gerechtigd? We proberen zijn uitspraak in deze editie van het GK Journaal te beoordelen en te plaatsen. En dus te kijken of er inderdaad gevreesd moet worden.

Forspoken mogelijk voor de tweede keer uitgesteld

Hoppakee, het uitstellen van games lijkt sinds kort ouderwets op gang te komen. Na het uitstellen van Starfield en Redfall door Bethesda gaan er geluiden dat Square Enix’s hun nieuwe game Forspoken mogelijk voor de tweede keer doorschuift naar een latere datum. Waarom en of er dan iets anders voor in de plaats komt, dat vertellen we je in deze video. Daarentegen lijkt een nieuwe Sly Cooper op komst te zijn. En dat is een welkome toevoeging aan de releases voor 2023 en verder. Dit en meer zie en hoor je in de nieuwe editie van het GK Journaal. Eentje die zeker niet uitgesteld is en die je nu kunt bekijken!

00:00 Ed Fries is bang voor Game Pass
05:50 Forspoken mogelijk tweede keer uitgesteld
07:34 Marvel’s Spider-Man had Xbox Series X | S exclusive kunnen zijn
11:28 Sly Cooper 2 in 2022 aangekondigd volgens insider Nick Baker

Check http://www.gamekings.tv voor je dagelijkse dosis video games, films en lifestyle.

▶︎ Subscribe hier op ons kanaal: http://bit.ly/GKsub

▶︎ Get Premium, Support Gamekings: http://bit.ly/GKpremium

▶︎ Volg ons op Social media!

Instagram: http://bit.ly/GKinsta

Twitch: http://bit.ly/GKtwitch

Facebook: http://bit.ly/GKfcb

Twitter: http://bit.ly/GKtwitter

#Gamekings #Xbox #Forspoken

  • WPP TokenWPP Token$0.006826
  • RelevantRelevant$0.79
  • Heart NumberHeart Number$0.000553
  • YAM v2YAM v2$4.70
  • Werewolf CoinWerewolf Coin$0.098082
  • PolkaBridgePolkaBridge$0.439876
  • IDLEIDLE$1.44
  • Dev ProtocolDev Protocol$1.76
  • EvidenZEvidenZ$0.122918
  • B-cube.aiB-cube.ai$0.183336

Comments

Gamekings says:

Is Xbox Game Pass slecht voor de games industrie?

HERE IST4ND says:

Ja alleen heb je tegenwoordig wel weer te weinig demo's waardoor mensen niet veel nieuwe games uit proberen.

MasMenno says:

Ik denk dat het gevaar van Game Pass wel mee gaat vallen. Als Xbox Game Studios+Bethesda+Activision+Blizzard alles op de rit heeft en vanaf (hopelijk) 2023 een vaste stroom aan first-party AAA-titels kunnen leveren, denk ik dat third-party AAA-titels af gaan nemen in Game Pass. Daarnaast is het voor indiegames een perfecte kans, die zullen ze erin blijven houden.

vrancras says:

Het grootste probleem met Spotify is dat als ik naar Joy ride van Skate the Great luister het geld waarschijnlijk naar Justin Bieber of Katy Perry gaat omdat daar in verhouding veel meer naar geluisterd wordt.

Oftewel, ik support k*t muziek als ik Spotify gebruik.

RD Parialated says:

Als square verstandig is gaan ze de hulp inschakelen van Guerilla games aangezien ze het genre delen…en veel kunnen leren van Guerilla's laatste release en de kritiek daarop. Btw blijf dit kanaal pushen en doe wat leuke live streams zo nu en dan, spreek bekende nl game ontwikkelaars en de totstandkoming er van. En hopelijk kunnen we ooit es eens samenwerken.
Omtrend gamepass is mijn mening en kijk erop 180 graden gedraaid, ik was ongelooflijk fan maar de gebreken en de negatieve gevolgen worden steeds duidelijker. En ik ben eigenlijk overgestapt naar ps5 na ruim 20 jaar xbox. Microsoft is bezig met teveel randzaken. Het zou me ook niet verbazen als Microsoft uiteindelijk helemaal uit de console productie industrie gaat, maar alles er omheen, servers, Windows, gamepass op alle mogelijke devices (inclusief eventueel playstation) en gamestudios opkopen en saneren, bezuinigen, mensen ontslaan en winst maximaliseren alles ondergebracht in een gigantische multinational/olygopolie… (multinationals zijn sowieso niet onze vriend xbox/ps fanboys.)
We gaan het zien.

Noud Ockeloen says:

Maar je hebt toch altijd nog steam en gewone digitale en fysieke games.

realwappy says:

Hoor net dat xbox voor de nieuwe arma game mode ondersteuning krijgt. HOE VET IS DAT!!

Jasper Oosterveld says:

JJ is onze superhero 😎💪🏼

sebas Wegman says:

De claim dat inkomen in muziek gehalveerd is is niet waar, hij is wel gezakt van 2001 bijna 25 miljard tot 2014 bij 15 miljard en na 2014 stijgt die en hij lijkt de originele 25 in 2001 overstegen te hebben in 2021.

Ik weet niet hoe dit met games zou zijn, mijn kennis ligt meer bij muziek.

De verkoop van fizieke platen en cd’s is wel met 80% gedaald, maar andere manieren van geld verdienen met muziek zijn gestegen.

Ook bij streamen krijg je elke stream +-0,005 cent, ook al heeft iemand dat nummer al 100 keer geluisterd het blijft hetzelfde. Bij een cd is de aankoop een keer.
Maar er zijn vele factoren die mee spelen, en het is ingewikkelder dan het is simpelweg gehalveerd.

Chris Theelen says:

Tja we leven in een abbonementen tijd. Dat de games eraf gaan vind ik prima en zijn er door disney of netflix juist geen topseries gemaakt. Ik ben er in ieder geval blij mee.

Abdel114 says:

*Sly Cooper 5

Write a comment

*